Damecykler


Norden Ellen 7G
Ellen forener et nostalgisk design med et moderne look, og er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på.
Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse.
Du får 7 indvendige Shimano-gear samt fodbremse, og rulle-bremse for.  
Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben, retroklokke og godkendt lås.  
Str. 48/51/56 cm
Pris: 6999,-Giant Ultimo 2 
Str: S, M og L.
Pris: 7.299,-


  • Nyhed
    Nyhed

ATTEND RS  3 DAME


På farten med en sporty cykel til en skarp pris? Attend RS er den perfekte cykel! Denne model har en let aluminiumsramme (Aluxx), der har en moderne form. Med udvendige gear og antipunkteringsdæk er du sikret både komfort og fart med Attend RS. Der er en MIK-bagagebærer. Dette giver mulighed for nemt at sætte kurv, tasker og mange andre tilbehør på. Med alle disse attraktive funktioner er Attend RS perfekt til mange, ikke mindst pendlere og andre som vil have en let og hurtig ven. Et børnesæde kan også let monteres.

pris: 4,999 ; kr 
str:S/M/L/XL

Black Winther 4
Black Winther 4 er en klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. Med en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.
Str: 50 og 54 cm.

farver: sort og blå
Pris: 6.999,-
  • denne vare er p.t. udsolg

Centurion Challenger

Centurion Challenger er en citybike, der orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og et komfortorienteret design, udfordrer Challenger hverdagens mangeartede opgaver.
Challenger er en komplet cykel, der gør det hele mere simpelt med sin store udstyrspakke.
Str. 48/51/56/58 cm
Pris: 6199,-


Nishiki Touring Master
Nishiki Touring Master er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen og med sine sportsegenskaber, er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Alt dette betyder, at Touring Master er en sand mester i sin klasse.
Str. 48/53 cm
Pris: 5299,-


  • Nyhed
    Nyhed

ALIGHT DISC CITY 2


ALIGHT DISC HAR ET RAMMEDESIGN, DER GER DEN LET AT STÅ AF OG PÅ, BERØRINGSPUNKTER MAKSIMERER KOMFORTEN OG FÅS I ALIGHT DISC CITY-MODELLER UDSTYRET MED SKÆRME, BAGAGEBÆRER OG STØTTEBEN, DER GØR TUREN PÅ CYKELSTIEN ELLER PENDLINGEN TIL ARBEJDET MERE BEHAGELIG.

pris: 6,199 kr
str:XS/S/M/L

Nishiki Touring Master
Nishiki Touring Master er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen og med sine sportsegenskaber, er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Alt dette betyder, at Touring Master er en sand mester i sin klasse.
Str. 48/53 cm
Pris: 5.299,-


Nishiki Pro Sld Lady

Nishiki Pro SLD er en hybrid mellem en sports- og en racercykel. Pro SLD kombinerer de praktiske egenskaber fra en sportscykel med præstationsdygtige egenskaber fra en racercykel. Dermed får du en cykel med højt specificerede gear, dæk og meget andet. Pro SLD er perfekt til dig, der elsker at cykle i både hverdag og fritid.

pris:9,999.

str: S/M/L


Centurion Ultimate

Centurion Ultimate er en citybike, der er perfekt til dig, der elsker at komme frem i en fart med maksimal komfort. Ultimate er præget af kvalitetsudstyr, der sikrer en næsten vedligeholdelsesfri cykel, så intet kan afholde dig fra at komme ud på cykelstierne.
Str: 48, 52 og 56 cm.
Pris: 6.299,-


Pelago Brooklyn
Pelago Brooklyn er en meget enkel og klassisk damecykel.

Komfortabel, velkørende og perfekt til kortere ture.
Str. 52/57/61 cm 

gear: nexus 3g 
Vejl. Udsalgspris: 6.295,-

findes i 7sp til 7399 kr 

Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl samt leveringssvigt og prisændring