GIANT STANCE E+ 0 PRO

36999 kr.

Denne full-suspension performance E-bike er klar til at rulle. Udviklet med den nye SyncDrive Pro motor og stabile hurtige 29'' hjul, hjælper Stance E+ Pro 29 rytteren til at overvinde udfordrende terræn med kraft og kontrol.

Designet med en geometri der er beregnet til sporet, denne nye Stance E+ Pro 29 hjælper nye og spirende ryttere med at opleve off-road E-bike på højeste niveau. Cyklens lette, stærke og stive ALUXX SL aluminiumsramme med FlexPoint affjedring gør svære singletracks nemme at køre på. Den er udstyret med 120mm vandring bagtil og 130mm vandring fortil, samt den øgede balance og selvsikkerhed fra de store 29'' hjul. Den nye SyncDrive Pro motor leverer 80Nm omdrejningsmoment med 360 procent justerbare hjælp, der kan betjenes via Giant E-bike App'en. Knapperne på det integrerede RideControl ONE giver mulighed for ergonomisk kontrol, og EnergyPak 500Wh batterisystemet giver dig mulighed for at køre længere. Og det er muligt at oplade hurtigt med den nye smarte lader.

STANCE E+ 1

30499 kr

Stejle stigninger, tekniske nedkørsler, længere dage på sporet. Med et plush affjedrings opsætning og optimal hjælp til trådet får du et overskud af kraft og teknologi til sporet som du kun kan drømme om.

Designet med spor venlig geometri. Stance E+1 hjælper begynderen eller den erfarne trail rider med at nyde e- mountainbikeing når det er bedst. Dens lette, stærke og stive ALUXX SL aluminiums ramme med FlexPoint affjedringssystem gør vanskelige spor nemmere at køre. Den har 120 mm affjedring i bagenden og 130 mm foran samt et stærkt og styrbart 29" hjulsæt. SyncDrive motoren leverer 360% justerbar support som yderligere kan fintunes via Giant E-bike app.

Nøglefaktorer

Stærk motor

SyncDrive Sport motor med 70Nm  torque og 360 procent justerbar support.

Total kontrol

ALUXX SL aluminum ramme med120mm FlexPoint suspension og 29 tommer hjul medvirker til  kontrol og selvtillid på tekniske passager. Giant E-bike App giver dig navigation, sundheds og fitness funktioner.

Effiktiv

EnergyPak tilbyder længere rækkevidde og er hurtigt opladet med 6A lader. OP til 80 % på 2,5 timer.TALON E+ 2

18.499 kr.

SPORET KALDER, OG HER ER DIT SVAR. DENNE BALANCEREDE, LET KØRENDE ELCYKEL GIVER DIG ET SOLIDT BOOST AF STYRKE OG TOTAL KONTROL, SÅ DU KAN HAVE DET SJOVERE OG UDVIDE DINE TERRÆNGÅENDE MULIGHEDER.


NØGLEFAKTORER

Konstant strømforsyning

SyncDrive Core motorteknologien leverer jævn, øjeblikkelig kraft til at erobre alle former for terræn og have det sjovere.

Balanceret og sikker håndtering

Letvægts aluminiumsramme med trail venlig geometri, 100 mm vandrings frontaffjedring og stabile 29-tommer hjul med tubeless dæk giver dig kontrol på off-road terræn.

Langtidsholdbart batteri

Side Release EnergyPak med 400Wh kapacitet er let at oplade med vores 4A smart oplader.


Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl samt leveringssvigt og prisændring