Giant XTC Advanced Sl 29 1

Kaotiske starter, kampen for position, klatring i rød zone og tekniske nedkørsler. XC ræs er der hvor adrenalin møder udholdenhed, og denne helt nye og super lette hardtail giver dig det sidste kick, så du kan bevæge dig op gennem feltet.

Når det kommer til rendyrket XC ræs og performance, er der intet der overgår effektiviteten af en let hardtail ramme. Den nye XTC Advanced SL 29 lægger til dens ry i World Cuppen med en helt nyudviklet ramme, som er den letteste off-road maskine vi nogensinde har bygget. Den superlette ramme er håndlavet med pro-niveau Advanced SL carbon, med en geometri der er optimeret til dens afbalancerede, stabile og hurtige 29'' hjul. Enhver ramme er speciallavet ud fra en specifik skabelon, som varierer afhængig af rammestørrelsen. Resultatet? Klatring med super effektivitet, komfort over rødder, sten og hjulspor, og kompromisløs performance der matcher din passion for XC.
Str. S/M 
Pris: 35.499,-


ANTHEM ADVANCED PRO 29 1

En pro level XC cykel. Super let fuld carbon med geometri til at køre stærkt i skoven. Det ultimative våben til teknisk cross country terræn.

NØGLEFAKTORER

Ultra-efficient

Lettere og optimeret for og bagramme. Kranken er gjort stivere for hurtigere accleration og det stejlere sadelrør bringer rytteren i en fordelagtig position til at angribe opkørsler.

Superior control

100 mm aktiv affjedring i bagenden og 110 mm foran, sikre kontrol og greb i en moderne XC geometri.  Pris: 37.999 kr 

Str: Small og Medium.

 • denne vare er p.t. udsolg
  denne vare er p.t. udsolg

Giant Fathom 29 1
Kør op ad stejle stigninger med hurtig effektivitet og flyv nedad på singletrack med fart og stabilitet. Denne hardtail 29er i superlet aluminium leverer et afbalanceret ridt i XC terræn.

Fathom 29 er bygget på en ALUXX SL aluminiumsramme med en opdateret geometri, der giver stabile køreegenskaber på udfordrende XC spor. Rammen er optimeret til en 100mm forgaffel, som giver dig effektivitet på stigningerne og fuld kontrol på nedkørslerne.
Str. S/M/L/XL
Pris: 13499,- • udsolgt
  udsolgt

Giant Talon 29 1
Få føling med sporet med denne hardtail i aluminium, der er lavet til aspirerende ryttere. Den er udstyret med hurtigt-rullende 29'' hjul så du kan øge farten på stigninger og give slip på nedkørslerne.

Bygget på en let ALUXX aluminiumsramme der har det klassiske hardtail design og den karakteristiske balance fra de store 29'' hjul, gør Talon 29 til et perfekt valg i XC terræn. Rammens geometri er specielt designet til hjulenes størrelse og en 100mm vandring i forgaflen. Det bliver en tur med kontrol - perfekt til den ambitiøse rytter, der stræber efter at løfte sit niveau.
Str. S/M/L/XL
Pris: 7999,-Talon 0 

en rigtig fin mountainbike fra giant.  med 1 klinge setup så man slipper for vedligeholdelsen på forskifteren og så har den god affjerdet forgaffel så man kan tage en god køreture i skoven  


pris: 8499 kr 

str: S.M.L.XL.XXL

L • denne vare er p.t. udsolg
  denne vare er p.t. udsolg
 • denne vare er p.t. udsolg
  denne vare er p.t. udsolg

Raam Prime 4.0


denne fine mtb fra Raam som er perfekt til børn der gerne vil køre en tur iskoven eller til og fra skole og affjerdring i forgaffel 

PRIME 4.0 er en prisstærk og hot hardtail 27,5” med hydraulisk discbrake, 160 mm-skiver. Har SunTour XCM-fjedergaffel og Shimano 2 x 8 Acera mix serie. Kommer i to farvevarianter: Grey og black med mat overflade. Stilrent design i klassisk RAAM-kvalitet.


pris: 4999 kr 

 
 • NYhed

PRIME 5.0

PRIME 5.0 er en prisstærk og hot hardtail 27,5” med hydraulisk discbrake, 160 mm-skiver. Har SunTour HCM preload adjuster og hydraulisk speed lockout, Shimano 2 x 9 Alivio/Altus mix gear-serie. Kommer i to farvevarianter: Olive green og Dust med mat finish. Stilrent design i klassisk RAAM-kvalitet.


Pris:5699

 

Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl samt leveringssvigt og prisændring