Damecykler


Norden Ellen 7G
Ellen forener et nostalgisk design med et moderne look, og er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på.
Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse.
Du får 7 indvendige Shimano-gear samt fodbremse, og rulle-bremse for.  
Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben, retroklokke og godkendt lås.  
Str. 48/51/56 cm
Pris: 6999,-


  • denne vare er p.t. udsolgt
    denne vare er p.t. udsolgt

Norden Liva+
Liva+ er indbegrebet af retro. Det samme er prisen. Liva's design er både enkelt og stilfuldt – nostalgisk i sit udtryk, moderne i sin funktion.
Som øvrige NORDEN-modeller er Liva udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på.
Eksklusivt aluminiumsstel, lukket kædeskærm og skærme i cyklens lakering samt læderhåndtag fuldender den klassiske designoplevelse.
Liva+ 28 N7 har 7 indvendige Shimano-gear samt V-bremse for og fodbremse bag samt retrodynamolygte.
Leveres med cykelkurv, bagagebærer/strop, støtteben, godkendt lås og retroklokke.
Str. 48/51/56 cm
Pris: 6,299,-Giant Liv Allure RS 2
De der ønsker at turnere i weekenden og på ferie er til Allure RS. Denne lette trekkingcykel er velegnet til både fladt og kuperet terræn. Allurer RS har en ekstremt let aluminiumsramme (Aluxx) og udvendigt gear. Med de hydrauliske skivebremser har den masser af bremsekraft til en nedkørsel, selvom der er et uventet stænk af regn.
Reflekterende detaljer giver sikkerhed, og de brede dæk giver komfort.
Str: S, M og L.
Pris: 6.999,-

Giant Ultimo 2 
Str: S, M og L.
Pris: 7.299,-Black Winther 4
Black Winther 4 er en klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. Med en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.
Str: 50 og 54 cm.
Pris: 6.999,-
  • denne vare er p.t. udsolg

Centurion Challenger
kun grøn på lager 

Centurion Challenger er en citybike, der orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og et komfortorienteret design, udfordrer Challenger hverdagens mangeartede opgaver.
Challenger er en komplet cykel, der gør det hele mere simpelt med sin store udstyrspakke.
Str. 48/51/56/58 cm
Pris: 5799,-


  • denne vare er p.t. udsolgt
    denne vare er p.t. udsolgt

Centurion Helium
Centurion Helium er en klassisk stålcykel med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Helium er fyldt med klassiske detaljer som en retrosadel og lækkert udførte håndtag. Med sit unikke design skaber cyklen en helt unik stemning for ejeren. Se godt ud på cykelstierne med Helium.

Str. 50/53/56 cm
Pris: 5.399,-


Nishiki Touring Master
Nishiki Touring Master er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen og med sine sportsegenskaber, er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Alt dette betyder, at Touring Master er en sand mester i sin klasse.
Str. 48/53 cm
Pris: 5299,-


Nishiki Touring Master
Nishiki Touring Master er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen og med sine sportsegenskaber, er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Alt dette betyder, at Touring Master er en sand mester i sin klasse.
Str. 48/53 cm
Pris: 5.299,-


Nishiki Pro Sld Lady

Nishiki Pro SLD er en hybrid mellem en sports- og en racercykel. Pro SLD kombinerer de praktiske egenskaber fra en sportscykel med præstationsdygtige egenskaber fra en racercykel. Dermed får du en cykel med højt specificerede gear, dæk og meget andet. Pro SLD er perfekt til dig, der elsker at cykle i både hverdag og fritid.

pris:8,999.

str: S/M/L


Centurion Ultimate

Centurion Ultimate er en citybike, der er perfekt til dig, der elsker at komme frem i en fart med maksimal komfort. Ultimate er præget af kvalitetsudstyr, der sikrer en næsten vedligeholdelsesfri cykel, så intet kan afholde dig fra at komme ud på cykelstierne.
Str: 48, 52 og 56 cm.
Pris: 5.999,-


Pelago Brooklyn
Pelago Brooklyn er en meget enkel og klassisk damecykel.

Komfortabel, velkørende og perfekt til kortere ture.
Str. 52/57/61 cm
Vejl. Udsalgspris: 5.795,-


Pelago Aristo Outback
Str. S/M/L
Vejl. Udsalgspris: 10395,-

Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl samt leveringssvigt og prisændring